חיסון כיתה ב........

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

03/02/2019 | 19:14 | מאת: אור

שאלה. הבן שלי בכיתה ב אמור לעבור חיסון נגד שעלת דפתריה טטנוס שיתוק ילדים. לפני חודש התעלף. הבדיקות תקינות. בדיקת eeg. תקינה . בדיקות לב תקין. בדיקות דם תקין. נשאר בדי.ת mri שהומלץ. התור רק בעוד חצי שנה. האם לעשות את החיסון? או לחכות חצי שנה ולחכות לתשובת mri? סך הכל ילד בריא.

אור שלום, עליכם להתייעץ עם רופא הילדים שלכם באשר למה חושבים שגרם להתעלפות. בהנחה כי לא חושדים בסבירות גבוהה שמדובר במחלה נוירולוגית - הוא יכול להתחסן. אם כן, כדאי להמתין לתשובות ה-MRI. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים