חיסון חצבת חי מוחלש והשלכות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

02/02/2019 | 22:10 | מאת: דבורה

שלום, בעלי ובני בן 5 וחצי צריכים לקבל חיסון חצבת שני, בשל חשיפה לחולה חצבת. בבית יש לי תינוקת בת 3 חודשים. האם יש סכנה להדבקות דרך חיסון חי מוחלש ותופעות הלוואי שלו? האם יש השפעה כלשהי מהחיסון שבעלי ובני עוברים על התינוקת? האם גם היא צריכה לקבל משהו? (מניקה)

דבורה שלום. בהנחה שמציעים להם MMR, הסיכון להדבקת התינוקת בזן החיסון מזערי. בהנחה והתינוקת עצמה לא נחשפה לחולה חצבת, אין צורך לתת לה דבר. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים