חיסון mmr ילד בן 6-מה לעשות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

03/11/2018 | 23:20 | מאת: מלי

בני אמור לקבל את חיסוןmmr עוד כשבוע .הוא בכיתה א כשקיבל את החיסון בגיל שנה חווה אחרי כמה ימיםהתכווצויות 42 חום.הגענו למיון ואמרו לי שלא יוכל לקבל המשך חיסון במסגרת ביתהספר. האם נכון? מהלעשות?חוששת מאוד

מלי שלום, יעוץ פרטני מסוג זה דורש בדיקה של רופא ילדים ואולי אף של מומחה זיהומיות עם כל הפרטים המדוייקים לגבי האירוע בגיל שנה כדי לתת תשובה מסוג זה. אין ביכולת מדיה מסוג פורום כללי מסוג זה לענות על שאלות כאלה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים