חיסונים אצל רופא הילדים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

09/11/2017 | 22:38 | מאת: רונית

יש לי ילדה בת 6 בחינוך מיוחד(כיתה א' קטנה בבית ספר רגיל) עם עיכוב התפתחותי ועם ADHD, מיותר לציין שכל פגישה עם רופא/אחות היא מלחמה... הרופא ילדים שלה שהיא מכירה ו"אוהבת" הוא מבין, קשוב ומכיל והוא היחיד ש"מצליח" לעשות לה בדיקות דם... אני לא רוצה לתת לה חיסונים בבית הספר כדי לא לגרום לה טראומה מבית הספר. זה אפשרי? אני מעדיפה שהרופא שלה יעשה את זה....

רונית שלום, עניין זה יש לברר ישירות עם רופא הילדים שלה. בהנחה ויסכים לחסן (דבר שאינו חלק מעבודת שגרה של רופא ילדים) ניתן לרכוש את החיסון במרשם רופא בבית המרקחת. לאחר שתחוסן, יש לרשום זאת בפנקס החיסונים שלה ולהציגו בפני גורמי בית הספר לכשתתבקשו. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים