תחושה מוזרה בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/01/2008 | 17:49 | מאת: ענת

שלום, ביתי בת 7 שנים, מזה שבוע שאני רואה שכל דבר היא מכניסה לפה, מגלגלת בשיניים ויורקת, דברים שהיא אהבה לאכול כמו ירקות, חביתה, סנדוויץ עם שוקולד ועוד. אתמול היא סיפרה לי בבכי שהיא לא מצליחה לבלוע כלום יותר, כשהיא לא אוכלת או שותה או ישנה או משחקת היא לא מתלוננת על שום כאב או תחושה בגרון אלא רק כשנכנס אוכל לפה. מה זה יכול להיות? האם הבעיה היא בגרון או משהו פסיכולוגי? תודה.

20/01/2008 | 18:16 | מאת: ד"ר עדי בירון

לפני שמגיעים לאבחנות פסיכולוגיות כדאי לוודא שאין בעיה אנטומית או פיזיולוגית. עצתי לך: קחי אותה לרופא/ת הילדים על מנת לערוך בירור מסודר.

20/01/2008 | 19:05 | מאת: ענת

קודם כל תודה עבור תשובתך. לא לגשת גם לרופא אף אוזן גרון?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים