אבחון בעיה של כאב אוזנים וחניכים משולב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/12/2016 | 09:56 | מאת: אברם

רציתי לשאול האם יש קשר בין כאב אוזנים וכאב חניכים מכיון שחוויתי בשבועות האחרונים גם תחושת צריבה באוזן וגם כאב חניכים . חשוב לציין שהם נגרמים בעיקר במזג אויר קריר . שאלה נוספת : איזה טיפול מונע ניתן לתת מפני תחושת צריבה באוזנים בעיקר בימי החורף. אודה על תשובותיך אברם

ראשית יש לדעת מה הגורם וזא לחשוב על מניעה. רצוי להבדק אצל רופא בעת הכאבים בכדי שניתן להבין טוב יותר את מהות התלונה. כאבי אזוניים יכולים להיות עקב בעיה באוזן אך יכולים להיות מוקרנים עקב הפרעה בגרון, אף , לע תחתון וצוואר דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים