שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/11/2016 | 12:08 | מאת: סיגל

שלום,היה לי חיידק הספרטוקוקוס a בגרון,לקחתי אנטיביוטיקה ואח"כ עשיתי משטח גרון ויצא שלילי,עברו בערך 3 חודשים מאז,אתמול עשיתי שקיעת דם ויצא:המוטולוגיה כללי 58 esr 1 hour,אז מה זה אומר שיש לי עדיין דלקת למרות שהמשטח יצא שלילי?אין לי כאבים בגרון,אשמח שתענה לשאלתי,תודה רבה.

בדיקות הדם מראות על תהליך דלקתי בגוף אך אין כל קשר לדלקת גרון שהייתה בעבר והסיבות לכך יכולות להיות מרובות . יש לפנות לרופא השמפחה להתייחסות דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים