ממצא בבדיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/02/2008 | 13:24 | מאת: אמא מודאגת

בבדיקת C T ראש שנעשתה לבני בן ה- 15 עקב תלונות על כאב ראש בשלושת החודשים האחרונים נמצא כי הכל תקין מלבד קיומה של ציסטה ע"ש טרנבלט בגודל 12 מ"מ בלוע האף. הופננו לרופא א א ג אבל התור נקבע לעוד שבוע. עד אז אודה לכם מאד אם תסבירו לי: 1. במה מדובר 2.האם זה טעון טיפול מידי ואיזה 3.האם זה יכול להוות הגורם לכאבי הראש סליחה ותודה

04/02/2008 | 20:42 | מאת: ד"ר עדי בירון

מדובר בציסטה שפירה ממקור עוברי, בד"כ ממצא אקראי וחסר חשיבות קלינית, כלומר שאינו דורש כל טיפול. למרות זאת יתכן קשר (רחוק) לכאבי הראש. לסיכום: 1. לא לדאוג. 2. לכו לרופא א.א.ג. שיסביר בפירוט.

05/02/2008 | 15:51 | מאת: אמא מודאגת

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים