בלוטה מאחורי באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/09/2016 | 02:47 | מאת: Dor

שלוםצאני בן 19 יש לי בלוטה מאחורי אוזן ימין בלוטה שהבחנתי בא לפני שנה וחצי, ויכול להיות שזה קיים יותר אבל לפני שנה וחצי הרגשתי אותה מאז היא לא גדלה אני חןשב עד עכשיו, אני בן אדם בריא, פעם בכמה שנים קטנות יש איזה וירוס של חום צינון וגרון כמו כל בן אדם נורמאלי, חוץ מזה בן אדם בריא ברוך השם, מה זה יכול להיות הבלוטה מאחורי האוזן?

שלום כנראה ציסטה או בלוטת למפה אם קיימת כבר שנה וחצי ללא שינוי ניכר אזי כנראה לא בעייתית. בכל מקרה רצוי לפנות לרופא משפחה / אאג לבדיקה דר גורדין

01/10/2016 | 02:34 | מאת: Doe

הגולה היא בדיוק מאחורי התנוך של האוזן, זה אומר שזה בלוטת לימפה שהיא גדולה פשוט?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים