בתי בת 4.5 עתידה לעבור בקרוב ניתוח כפתורים ושקד של

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/05/2016 | 22:42 | מאת: ט

שלום ותודה- בתי בת 4.5 עתידה לעבור בקרוב ניתוח כפתורים ושקד שלישי ,הסטוריה של הפרעה נשימתית קלה מאוטד, דלקות,הצטברות נוזלים,שעווה רצינית באוזנים ואשמח לשאול: 1.האם ניתן להרשם לחוג שחיה שכולל צלילה?(לשיפוא הבטחון שלה במים?(מדובר על לפני הניתוח 2. האם הכפתורים אמורים להעלים את בעיית הצטברות השעוה? 3.מה הסיכוים לצורך בניתוח חוזר כזה? לא ברור לי אים הכפתור יוצא והנקב נסגר איך הנוזלים יצאו בעתיד? תודה רבה רבה

שלום 1. בודאי לפני אך גם אחרי ניתן יהיה לשחות , בחוג שחיה רצוי יהיה להשתמש באטמים . 2. אין כל קשר בין הדברים 3. תלוי בגורמים רבים ושונים. באופן כללי הסיכוי אינו גבוה אך כאמור ישנם מספר גורמים שמעלים את הסיכוי. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים