דימום מהאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/02/2016 | 23:46 | מאת: דניאל

דוקטור שלום, בחודשים האחרונים אני שם לב במקלחת שיוצא לי דם מהאוזן (דם טרי או קרוש, אני שם לב אליו רק במקלחת). גם החברים שלי לפעמים אומרים לי שיש לי דם באוזן והם צודקים. קראתי באיטרנט והבנתי שיש אופציה שיש לי גידול, בהקשר לכך, לאחד מהורי היה גידול באוזן בילדותו ובכך איבד את שמיעתו באוזן אחת. רציתי לשאול: 1. האם גידול באוזן יכול לעבור בתורשה? 2. האם לפי מה שכתבתי, אתה יכול לשער מה הסיכוי שיש לי גידול (קטן/נמוך)? בתודה מראש, דניאל.

נמוך מאד רצוי להמנע משימוש בצמרונים לניקוי האוזן ולפנות לרופא אאג לבדיקה במידה והתלונות נמשכות דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים