ציסטה ברכיאלית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/08/2015 | 13:45 | מאת: סופי

דר גורדין שלום ילדה שלי בת השנה וחודש עברה אצלך את הניתוח להוצאת הציסטה לפני כחודש. הניתוח עבר בהצלחה וכן גם ההחלמה והצלקת. בשבוע האחרון היא חלתה בוירוס המלווה בחום מאוד גבוה, הקאות ושלשולים. אתמול הבחנתי שעל הצלקת בצוואר הופיעה נקודה פנימית מוגלתית. אשמח להתיחסותך המהירה לנושא תודה סופי

שלום סופי אני צריך לראות את הילדה בכדי לתת התייחסות . יתכן וחסר משמעות אך יכול להיות גם תהליך זיהומי מקומי בכל מקרה רצוי לפנות לרופא ילדים או רופא אאג ליעוץ ראשוני ולהגיע בהמשך לבדיקה במרפאות אאג ילדים ברמב"ם לבדיקה בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים