דלקות אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

31/01/2008 | 09:57 | מאת: ליאת

בוקר טוב, בני בן שנה וחצי, בשנה שעברה היו מס' דלקות אוזניים חוזרות, השבוע כיומיים הילד היה ללא תאבון בכלל ומצב רוח לא טוב כמו כן חלש,אין חום, בבדיקה אצל רופא הילדים אבחן כי יש לו נוזלים רבים באוזניים, ברצוני לדעת מה ניתן לעשות ואיך לשפר את הרגשתו? לטענת רופא ילדים אוטידין לא עוזר ואף במקרים מסוימים גורם לנזק הוא המליץ על תרוצידין אשמח לדעת מה דעתך בנושא? קבענו תור לרופא אף אוזן וגרון לילדים רק בעוד כשבועיים, בתודה מראש, ליאת

31/01/2008 | 12:09 | מאת: ד"ר עדי בירון

ליאת שלום, נא עייני בתשובותי המפורטות לקרן ב 21.1.08 ולאמא ב 25.1.08. אם יש לך שאלות נוספות כתבי ואשמח לענות.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים