נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/01/2015 | 08:40 | מאת: מאיה

שלום ד"ר גורדין, ילדב בת 3 עם די הרבה נוזלים באוזניים וירידה בשמיעה בזמן האחרון. שנה שעברה הייתה אצלך במעקב עקב דלקות אוזניים. מה לדעתך עדיף לעשות כדי לייבש נוזלים? איזה סירופ לתת עם בכלל-Histodex or Desloratadine, ? האם אתה ממליץ על מכשיר אייר פופר? תודה.

שלום טיפול בתרופתי שציינת חסר תועלת וגורם רק לתופעות לוואי. נזולים חולפים לבד סחלק משמעותי מהמקרים ולטיפול התרופתי אין כל יתרון. לגבי האיירפופר זהו הטיפול היחיד שאינו ניתוחי שיכול לעזור יותר מכלום. גיל 3.5 הוא לא תמיד פרקטי למכשיר זה אך אפשרי לנסות בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים