חיידק בגרון - דחוף מאוד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/01/2008 | 13:12 | מאת: מ

הילד שלי בן 3.5 ומיום שישי עם כאב גרון, ביום ראשון הרופא עשה לו משטח גרון והיום קיבלנו את התשובה שיש לו חיידק לא אלים היום בבוקר הילד קם ללא כאבי גרון (לטענתו) ומרגיש יותר טוב, רק קצת מסוכן רציתי לדעת אם כן לתת לו אנטיביוטיקה או שלא (הרופאה שהייתה היום היא מחליפה ולא נראת לי משהו גם לגבי הבדיקה שבוצעה לי) אשמח לקבל תשבה דחופה ביותר תודה רבה

29/01/2008 | 14:31 | מאת: ד"ר עדי בירון

ללא בדיקת הילד אין אפשרות לתת תשובה מוסמכת, כל שכן כאשר אינך מפרטת באיזה חיידק מדובר. הצעתי: גשי לרופא שיבדוק את הילד כעת ויחליט על הצורך הטיפול. צמיחה של חיידק בתרבית אינה מחייבת תמיד מתן אנטיביוטיקה.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים