ציסטה דרמואידית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/06/2014 | 21:10 | מאת: טל כהן

שלום! לבתי בת 2.4 עשנה ציסטה מולדת באף. מדי כמה זמן, היא הייתה מתנפחת ולאחר מספר ימים, נספגת. לאחר התייעצויות עם שלושה מומחי אאג, הופנמו לMRI על מנת לשלול אנצפלוצלה. בינתיים, האף ממש נפוח ואדום ללא כאבים או תלונות מצידה של בתי. ה MRI ייערך רק ב 30.6, האם יש משהו שניתן לתת בינתיים על מנת שיפחית נפיחות ואודם? זה נראה לי, משום שלא ניתן להתעלם מזה, כדלקת ואני חוששת שתהיה החמרה. המון תודה, טל.

שלום טל יתכן והנגע שאת מתארת מזדהם כל פעם מחדש ולכן מופיע הנפיחות והאודם. במצב זה צריך לשקול טיפול אנטיביוטי עד לשיפור בתסמינים כמובן שזה לא פותר את הבעיה היסודית. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

14/06/2014 | 22:48 | מאת: טל כהן

תודה על תגובתך! מחר יש שוב תור לאאג בתקווה לקבל אנטיביוטיקה . השאלה היא- ממה זה מזדהם?? תודה!!

בד"כ זיהום שנכנס מהעור. דר גורדין

09/01/2023 | 17:11 | מאת: מיטל

היי טל האם לבסוף עשיתם את הניתוח ? אשמח להתייעץ איתך כיוון שבני בן החודשיים נולד עם דרמואיד בגשר האף.. ואין שום מידע על זה באינטרנט כמעט אשמח לשמוע תודה רבה 0505907487 [email protected]

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים