שימוש באיירפופר - מאיזה גיל?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/02/2014 | 21:28 | מאת: עירית

בני בן שנתיים ו- 3 חודשים. אובחנה אצלו ירידה קלה בשמיעה, שומע בטווח של 30-35. רופא א.א.ג איבון נוזלים בשתי האוזניים וקבע לו תור לניתוח כפתורים לעוד שבועיים. רציתי בבקשה לדעת שני דברים: 1) האם הגיוני המצב כפי שתיארתי על אף שמעולם לא סבל מדלקת אוזניים? 2) האם ניתן בגילו לעשות שימוש באיירפופר? תודה רבה מראש

שלום עירית 1. זה המצב והוא בהחלט הגיוני. ברוב הילדים עם נוזלים אין דלקות אוזניים חוזרות. 2. לא מתאים- צריך שיתוף פעולה במקרה הטוב ביותר זה רלוונטי מגיל 3 שנים לעיתים אף יותר בברה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים