אייר פופ

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/12/2013 | 18:01 | מאת: אורנית

ערב טוב ושלום רב ,בני סובל מירידה בשמיעה,לדברי הרופא המטפל מדובר בהצטברות נוזלים באוזניים ,הרופא המליץ על טיפול במכשיר אייר פופ עד כמה מכשיר זה יעיל[ יש לציין שמכשיר זה אינו מצוי בסל התרופות ומדובר במכשיר יקר כ1000 ¤. אשמח לתגובתכם ,תודה המשך יום טוב אורנית.

שלום אורנית אכן המכשיר יקר. הוא גם לא מתאים לכל הילדים , בד"כ ניתן להשתמש בו החל מגיל 3-4 שנים (מבחינת שיתוף הפעולה). אין ודאות לגבי הצלחת הטיפול באוורור האוזן אך זהו הטיפול היעיל ביותר מתוך הטיפולים הקיימים שאינו כולל ניתוח כפתורים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

28/12/2013 | 19:49 | מאת: נחום

איבדתי שמיעה כמעט לגמרי מנוזלים. עם המכשיר השמיעה חזרה לנורמל תוך שבוע. הציעו לי ניקוב עור התוף וכו' לא היה צורך מאד מומלץ. היבואן נתן לי לנסות אצלו ומיד הרגשתי שיפור.

14/01/2014 | 18:26 | מאת: עדי

02/02/2014 | 22:18 | מאת: ענבר

תקישי את שם המכשיר במנוע חיפוש ומיד תגיעי אל החברה המשווקת. יש גם רופאים שמחזיקים אצלם מכשיר כזה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים