שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/12/2013 | 19:07 | מאת: סיגל

שלום! אני מעוניינת בניתוח אף אסתטי ורפואי. הייתי בבדיקה אצל רופא א.א.ג והממצאים- deviated nasal septum ו-turbinates hypertrophic bilateral. האם עליי לעבור את הניתוח רק אצל רופא א.א.ג? או שגם אפשר אצל רופא פלסטיקאי שיודע ליישר מחיצה אך לא מטפל בקונכיות מוגדלות ? אם לא מטפלים בקונכיות, זה יכול להוות בעייה? אודה לתשובה

שלום סיגל ניתן לעבור את הניתוח אצל רופא אאג או פלסטיקאי. בד"כ בניתוח פלסטי של האף לא כורתים בד"כ את הקונכיות האפיות אך ניתן לבציע צריבה או הקטנה שלהם . דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים