נפיחות חוץ עורית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/11/2013 | 21:07 | מאת: עליזה

לנכדי בן החודש וחצי!! התפתחה נפיחות מתחת לאוזן. הלבטים הם בין בעיה באוזן לבעיה בבלוטת הרוק. לאיזה רופא על האמא (ביתי ) לגשת איתו. א.א.ג., פה ולסת או אחר. חשוב לציין שהוא יונק , ומוצץ את המוצץ בנמרצות. אודה על תשובתך. סבתא מודאגת

שלום עליזה הכי טוב בשלב ראשון לפנות לרופא הילדים והוא יוכל לכוון טוב יותר. בד"כ רופאי הילדים גם יותר זמינים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים