אף סתום לתינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/10/2013 | 20:56 | מאת: פנינה

מדובר בתינוקת בת כחודשיים שסובלת מקשיים בנשימה עקב אף סתום. עברה בדיקות כלליות אצל רופאת ילדים שנמצאו תקינות. קרוב לחודש מטופלת בטיפות CLEAN AF, אך הבעיה לא נפתרה. אודה לך על התייחסותך והמלצתך פנינה

שלום פנינה לא הרבה. ניתן להשתמש במכשיר אדים בחדר בנוסף למי מלח. עדיף להתשמש בתרסיס ולא בטיפות. במקרים עקשניים וקשים ניתן להוסיף טיפות עם תכולה של סטירואידים ואנטיביוטיקה. כמו כן רצויה בדיקת רופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים