גרון יבש בצורה קיצונית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/08/2013 | 08:19 | מאת: HazeyJane

שלום, במהלך היומיים האחרונים שמתי לב שהגרון והפה יבשים בצורה קיצונית. לציין כי אני בהריון בשבוע 31, שותה המון! אתמול בבוקר עשיתי בדיקות דם והאחות שאלה אותי אם אני שותה מספיק ואמרה שזרימת הדם מאוד חלשה. יש לי סכרת הריון מאוזנת, ללא ערכים חריגים, כך שנראה שסוכר זו לא הבעיה. מה הבעיה יכולה להיות? יש משהו שאוכל לעשות כדי להפיג את תחושת היובש הזו? תודה רבה!

07/08/2013 | 08:21 | מאת: HazeyJane

פתאום שמתי לב שכתבתי בפורום אף אוזן גרון לילדים :) סליחה! אחפש פורום מתאים למבוגרים.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים