שיעול ותחושת מחנק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/08/2013 | 00:26 | מאת: בת אל

שלום רב, לביתי בת 5 חודשים, כבר יש מעל חודשיים תופעה שקורת בעיקר בלילה, אך גם מדי פעם בשעות היום, שהיא משתעלת מתוך שינה ומשמיעה קולות של חנק. אנחנו קופצים מיד הוכים אותה, והיא נרדמת וחזרת לישון. יש לציין שמעבר לזה היא חיונית, אוכלת כרגיל... היינו אצל רופא המשפחה שאומר לנו שהכל תקין. בל זאת, אני מודאגת מאוד ואני מאוד מקווה שתוכל לתת לעל הלקוחות האלהה....לילה טוב!

שלום בת אל הכתובת לשאלה זאת היא רופא הילדים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים