ירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/08/2013 | 23:46 | מאת: אייל

שמנו לב לירידה בשמיעה של ביתנו בת ה6 .לקחנו אותה לבדיקת שמיעה .בבדיקה נאמר לנו שביתנו סובלת מירידה משמעותית בשמיעה ושהגענו בדקה ה99.הסבירו לנו שהבשורה הטובה שהעצב לא נפגע ושהדבר מצריך בדיקה וטיפול.הפנו אותנו לצילום ופגישה עם רופא מומחה א.א.ג . רציתי לשאול מה יכולות להיות הסיבות לתופעה זו ומה דרכי הטיפול השונות .אציין כי ביתי נוחרת לפעמים בלילה וסובלת מנזלת בתדירות גבוהה יחסית.האם יש קשר בין הדברים ? חוץ מזה לא הבחנו בתופעות מחשידות אחרות בתפקוד היומיומי בהתפתחות ובגדילה.להתייחסותך אודה

שלום אייל קשה לי להתייחס ללא בדיקת הילדה וצפיה בבדיקת השמיעה. כנראה שליקוי השמיעה נובע מנוזלים באוזניים . אך רצוי לפנות לרופא אאג לאבחון הסופי. הטיפול במצב זה הוא מעקב לעיתים כאשר אין שיפור בתלונות נדרש ביצוע ניתוח כפתורים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים