נקודה לבנה בשקד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

31/07/2013 | 13:31 | מאת: אופק

אני בת 15 וכבר כמה חודשים שכל חודש מופיעה לי נקודה גדולה לבנה על השקד השמאלי והיא מציקה נורא ואני לא מצליחה להוציא אותה והיא יוצאת רק ביום למחרת.מה הסיבה?ומה הטיפול?

שלום אופק כנראה הצטברות של מזון בתוך שקעים של השקדים ועליהם גדילהש ל משובות חיידקים. רצוי לפנות לבדיקת רופא אאג. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

05/08/2013 | 10:22 | מאת: אופק

איך מטפלים בבעיה לתמיד?

כריתה חלקית של השקדים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים