שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/07/2013 | 20:16 | מאת: אור

אני בת 22 אני סובלת מריח מהפה כבר תקופה ארוכה , עברתי בירור של גסטרו : קולנוסקופיה וגסטרוסקופיה ויצא תקיו , בירור של רופא שיניים בנוסף אני סובלת מדלקות גרון חוזרות וליחה , הומלץ לי לעבור ניתוח להסרת שקדים . 1- האם יכול להיות שהריח נובע מהשקדים? 2- קראתי באינטרט שלאחר הניתוח יש מצב להשמנה?

שלום אור 1. יכול להיות 2. לא נכון בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים