פענוח תוצאות u.s של הצוואר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/07/2013 | 08:24 | מאת: איילה

בבדיקה שעשיתי רשום הדברים הבאים: בלוטת מגן: באונה הימנית מודגמים מוקדים זעירים בודדים היפואקואים בגודל של עד 3 מ"מ באונה השמאלית מודגמים קשרים קטנים היפואקואים בגודל עד 5 מ"מ. הבלוטה מעט מגושמת דיפוזית מומלצת השלמת בירור קליני וסונר ביקורת בעוד חצי שנה. בלוטות רוק תת לסטיות תקינות. בלוטות הפרוטיס: תקין. אין קשרי לימפה מוגדלים לאורך הצוואר משני הצדדים. אשמח להסבר בנוגע לבלוטת מגן והמלצתך.

שלום איילה את צריכה לחזור לרופא ששלח אותך לבדיקה. על סמך התשובה אין משהו בעייתי אך כאמור צריך לחבר את הבדיקה לתלונות החולה והסיבה להפנייה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים