ניתוח שקד שלישי וכפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/07/2013 | 14:47 | מאת: שיר

שלום בני בן השנה נולד פג שבוע 34 נוחר כל הזמן עם אסטמה ונזלת תמידית וגם נוזלים באוזניים על הזמן בבדיקה היה שקד שלישי מוגדל מאוד שחוסם את פתח האויר וכן בדיקת שמיעה הראתה ירידה (40 בשתי האוזנים) נשלחנו לניתוח בנוסף התחלנו אבאמיס טיפות לאף זה הפסיק את הנזלת אך הנחירות וכל הקושי בנשימה עדיין נשאר האם הטיפות עוזרות גם לשקד שלישי ונוזלים או רק לנזלת ולכת לניתוח? בנוסף מקבל סנגולייר בגלל צפצופים חוזרים ונשימה כבידה - האם הדבר קשור? אמא מודאגת מאוד

שלום שיר האוומיס וגם הסינגולייר יכולים לעיתים לעזור בנשימה האפית. במידה ואין שיפור תחת טיפול תרופתי האופציה הניתוחית צריכה להשקל בחיוב. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים