חשיפה לרעש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/07/2013 | 18:56 | מאת: עמי

שלום ד"ר, רציתי לדעת ממה בדיוק נגרם הצפצוף המתמשך ששומעים אחרי חשיפה לרעש? (זה ששומעים אחרי שהיינו בדיסקוטק נניח ועובר אחרי כמה שעות). ז"א מה קורה באוזן עצמה שגורם לצפצוף? (הבנתי שיש המון שיערות זעירות בתוכה. זה קשור? הן נפגעות או משהו?) תודה.

שלום עמי יש פגיעה בתאי השיער (תאי עצב ) של האוזן הפנימית. הצפצוף הוא סימן מצוקה של התאים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים