טיפות מי מלח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/07/2013 | 10:14 | מאת: נועה

שלום רב, התינוקת שלי בת 9 חודשים, מנוזלת בחודש האחרון ונראה שכלום לא עוזר. אני נותנת 3 פעמים ביום טיפות אף של מי מלח. בטיפות האלה יש מרכיב שנקרא בנזוקל כלוריד Benzalkonium Chloride שהבנתי שהוא חומר משמר. גם הבנתי שזה יכול לעשות נזק. האם זה נכון? האם יכול להיות שהמצב של הנזלת לא משתפר בגלל מרכיב זה במי המלח? איפה ניתן למצוא מי מלח טבעיים ללא חומר משמר? תודה רבה נועה

שלום נועה החומר המשמר אינו פוגע ביעילות של התכשיר . אני לא מודע לנזק שהחומר הנ"ל יכול לגרום. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים