הפסקת נשימה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/07/2013 | 14:52 | מאת: שירן

דר שלום רב. אני בת 19 וחצי וסובלת המון שנים מבעיות שינה שמתבטאות בהתעוררויות רבות באמצע הלילה, אני יכולה להתעורר קרוב ל20 פעם בלילה. אני זזה הרבה בשינה וכשאני מתעוררת בבוקר אני בקושי מצליחה לקום מהמיטה. כל היום אני עייפה ונרדמת בכל מצב אפשרי. לפני שבועיים הייתי במעבדת שינה והתשובות שהגיעו היה רשום שנרשמו מספר פעמים של דום נשימה בשינה אם אינני טועה 5 פעמים שלושה מהם מרכזיים ושניים חסימתיים. בלילות אחרונים קרה לי דבר נורא מלחיץ, בלילה הקודם התעוררתי מחלום בתחושת מחנק ממש גדול ועשה עוררתי לגמרי לא הצלחתי כמעט לנשום במשך חצי דקה. הארוע הזה כבר קרה לי לפני מספר שבועות שהתעוררתי משינה בלי אוויר. רציתי לדעת אם יש מה לעשות בנושא כי עדיין לא קיבלתי המשך טיפול מהמרפאת שינה ורציתי לדעת אם מבחינת מרפאה של אאג יש טיפול למה שקורה לי כי שה ממש מפחיד אותי ההפסקות נשימה האלו. תודה מראש על ההתייחסות...

20/07/2013 | 14:23 | מאת: דר,מיכאל גורבונוס

בהתחשב ממה שאת מתארת מה שיכול לעזור לך 1 תרגילים לחיזוק שרירי הלוע והלשון 2 תרגול נשמתי 3 התקן דנטלי העובד בשיטה תפקודית

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים