ניתוח שקדים + שקד שלישי והצורך בניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/07/2013 | 14:00 | מאת: שרית

בני צריך לעבור ניתוח שקדים ושקד שלישי בשבוע הבא. בביקורת לפני כשבועיים בבי"ח הפנו אותנו לבדיקת שמיעה למרות שאינו סובל מבעיות כרוניות של דלקות אוזניים. תוצאות הבדיקה באוזן ימין הראו על SRT40, SRT MASK 40 ,MASK LEVEL 50 אוזן שמאל SRT 25. (אציין שהיה קצת מצונן באותו שבוע) אני יודעת אם יחליטו לבצע גם ניתוח כפתורים. שאלתי היא האם כדאי לעשות בדיקת שמיעה נוספת לפני הניתוח והאם בהתאם לנתונים הנ"ל יש צורך בניתוח כפתורים?

שלום שרית כנראה שיהיה צורך בהחדרת כפתורים. אין צורך בבדיקת שמיעה נוספת פרק הזמן לעומת הבדיקה הקודמת קצר מדי ולא צפוי שיפור משמעותי בזמן קצר שכזה. בניתוח מבוצע ניקור של עור התוף במידה ואין נוזל או שכמותו מזערית לא מוכנסת צינורית והחור נסגר תוך מספר שעות עד ימים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים