2 שאלות - חלב אם לאף ועישון לפני החזרת תינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/07/2013 | 16:32 | מאת: מור

שלום יש לי תינוקת בת 4 חודשים ויש לי 2 שאלות 1. היא מצוננת הרבה ושמעתי מכמה גורמים שאם אשים לה באף טיפה חלב אם (היא יונקת) זה מאוד עוזר, האם נכון? 2. האם יש נזק באם יחזיק אותה אדם מעשן (כמובן לא בזמן העישון, אבל לדוגמא אחרי העישון) שכן אני חוששת שהחומרים הרעילים נדבקים בבגדים בדומה לריח תודה מראש, מור

שלום מור 1. לא נכון 2. בודאי שזה לא רצוי. מחשיפה חד פעמית לא יגרם נזק . על בסיס קבוע זה יותר בעייתי בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

20/07/2013 | 14:19 | מאת: מור

ד"ר גורדין שלום, אם זה לא רצוי, כמה זמן לאחר העישון זה בסדר להחזיק את התינוק, חצי שעה זה מספיק? תודה, מור

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים