שעווה באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/07/2013 | 22:35 | מאת: ניקיטה

שלום בתי בת שלוש בחודש הבא , כאשר הייתי אצל רופאת אוזן גרון היא מסרה לי שיש פקק שעווה גדול לבתי ויש לשים מסיר שעוה כשבועיים ימים ולחזור אליה לשאיבה . אך התור שלי רק בחודש הבא ושאלתי היא שכיום לאחר הפסקה של שבועיים מהפעם האחרונה ששמתי לבתי שעווה יש לה ריח מסריח מהאוזן . האם זה מסוכן וזה מזכיר את הריח של המסיר שעווה שהיה רק יותר חזק . תודה

שלום ניקיטה מסוכן זה כנראה לא. רצוי לפנות לבדיקת רופא אאג או רופא ילדים יתכן ויש תהליך זיהומי באוזן החיצונית בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים