טיפול בחדרי-מלח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/07/2013 | 10:05 | מאת: שרית

שלום, יש לי תינוק בן שנה הסובל מנזלת כרונית והצטברות ליחה המתפתחת לעתים קרובות לברונכיטיס או דלקת אוזניים. מכיוון שנאלץ להיות מטופל לעיתים קרובות בסטרואידים, רופאת הילדים שלו המליצה לי לנסות טיפול בחדרי-מלח.האם ידוע לך אם טיפול אלטרנטיבי כזה יכול להיות יעיל במקרים כאלו? תודה מראש.

שלום שרית הטיפול לא יזיק כנראה. התועלת לא ממש ברורה וודאית . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים