אבמיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/07/2013 | 13:29 | מאת: חנה

בני בן 15 סובל מאסתמה קלה ונזלת אלרגית (אלרגיה לאבק) בשלושה החודשים האחרונים התחיל לקחת AVAMYS תרסיס לאף פעם אחת ביום ויש לציין שיש שיפור משמעותי אבל ישנה תופעה חדשה שהוא מרגיש שיש לו דופק מהיר , במצב מנוחה הדופק גבוה בסביבות 100 פעימות לדקה (קורה מספר פעמים ביום) רציתי לשאול האם זה תקין והאם יכול להיות שהתרופה גורמת לכך (יש לציין שבצענו בדיקה אקג וזה היה תקין.

שלום חנה אני לא מכיר תופעת לוואי כזאת אך שווה להספיק את הטיפול ולבדוק האם התופעה חולפת ובמקביל להרחיב את הברור של דופק מהיר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים