נקודה לבנה בשקד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/07/2013 | 22:36 | מאת: אופק

כבר כמה חודשים שלפעמים אני מרגישה משהו מציק בגרון ואני מסתכלת ואני רואה נקודה מציקה לבנה בשקד בשמאלי כל פעם באותו מקום והיא יוצאת רק ביום שלמחרת ומשאירה בור. מה זה יכול להיות? ואיך מטפלים?

שלום אופק קרוב לודאי שמדובר בשארית מזון שנתקעת בתוך הקריפטות של הקדים. לעיתים יש בהם הצטברות של חיידקים. הטיפול הוא בגרגור ושטיפה של הלע. רצוי להבדק ע"י רופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים