אנגינה אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/07/2013 | 11:46 | מאת: נועה

לבעלי יש אנגינה, הוא סובל מכאב גרון וקשיים בבליעה. יש לנו תינוקת בת 8 חודשים, מה הסיכוי שהיא תידבק או כבר נדבקה? ואיך אפשר לדעת אם היא נדבקה כבר (מה התסמינים)? האם כדאי לקחת לרופא לבדיקה כדי להיות זהירים?

שלום נועה הסבירות לדלקת גרון בגיל 8 חודשים מזערית ביותר. ילדים בגיל זה סובלים מדלקות וירליותש ל דרכי הנשימה (שפעות וכו) ואלה יכולות להיות מדבקות. אם הילדה חשה בטוב וללא תלונות אין מה לקחת אותה לרופא בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים