ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/06/2013 | 14:31 | מאת: נחמה

ד"ר גורדין, שלום רב !!! ברצוני לשאול אותך בקשר לבני הוא בן 7 ,עבר ניתוח כפתורים בשתי האוזניים לפני כ-5 חודשים ,הרופאים אסרו להיות במגע עם מים מאחר וזה יכול לחדור לאוזניים, אני כ"כ מתוסכלת מזה שהילד לא יכול ללכת לים ולבריכה , האם יש פתרון לאיטום האוזניים חוץ מאטמי אוזניים מכיוון שזה לא 100% (אטמים מסילקון יש לי) האם יש עוד אפשרות שניתן להעזר בה ושהילד יוכל להנות בקיץ. אודה לך מאוד אם תענה בהקדם . בכבוד רב,נחמה.

שלום נחמה ניתן להשתמש ב EAR BAND IT זהו סט של אטמים ומעיין כןבע שמחזיק אותם. למרות שהדעות על צורך באטמי אוזניים בילדים אחר ניתוח כפתורים די שנויות במחלוקת ורופאי אאג רבים כולל אותי לא מונעים הרטבה של האוזניים לאחר הניתוח. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים