מוגלה שנשפכת מהאוזן ולא עוברת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/06/2013 | 14:00 | מאת: הודיה

שלום רב לבני בן החמש יוצאת מוגלה מהאוזן כבר שבוע שלם בכמויות בלתי נתפסות ממש יורדת כמו מים. כבר הייתי פעמיים אצל רופא הילדים שאמר מי חמצן וטיפות וזה יעבור לבד. אבל אנחנו כבר חמישה ימים עם טיפול ואין שיפור, מה עוד שהילד עם חום קבוע של 38 ולא אוכל כבר שבוע. מה לדעתך ניתן לעשות? תודה

שלום הודיה לפנות לרופא אאג לבדיקה. קשה לי לחוות דעה ללא בדיקת הילד בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים