ילד בן 18 חודשים עם כאבי גרון חוזרים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/06/2013 | 08:50 | מאת: ליאת

ד"ר שלום, לילד שלי,בן 18 חודשים, יש נפיחות ואודם בלוע שכל הזמן חוזרים- אחת לשבועיים בערך יש לו כמה לילות שהוא לא ישן כמו שצריך, אני מבינה שמשהו לא בסדר-הולכת לרופאה והיא אומרת שהלוע נפוח ואדום-וירלי ואין מה לעשות. הייתכן שבאמת אין מה לעשות לילד שסובל באופן סיסטמטי מכאבי גרון כאלו? הוא לא ישן טוב בלילות והוא ממש מסכן. בעבר זה תמיד היה מלווה בחום, בפעמים האחרונות- לא בהכרח היה חום (פעם כן ופעם לא). יש מה לעשות?

שלום לפנות שוב לרופא הילדים. הסיבה לתלונות לא ממש ברורה ולא בהכרח שהיא זיהומית. ניתן לפנות לרופא אאג להכוונה נוספת בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים