פוליפ ושקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/01/2008 | 20:23 | מאת: נוווווווווווווווווווווו

ברצוני לדעת אם מסוכן לעשות ניצוח שקדים ופוליפ ביחד ליל'ה בת שנתיים האם יש פחד מההרדמה לגילה...משקלה רק 9 קילו גרם

26/01/2008 | 20:54 | מאת: ד"ר עדי בירון

העליה בסיכון לניתוח בגיל שנתיים ביחס לגיל מבוגר יותר נובעת בעיקר מהקושי הטכני לבצעו דרך פתח הפה הקטן יותר בגיל זה. אני מניח שאם הומלץ לנתח, הביאו בחשבון את הסיכון בניתוח לעומת הצורך בניתוח, הסיכון בהשארת המצב והמתנה לגדילת הילד. בתור הורה הייתי מוודה שהן למנתח והן למרדים ניסיון רב בניתוח הזה בילדים בגיל הזה.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים