בדיקת BERA לתינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/06/2013 | 12:19 | מאת: סברינה

בני בן ה 8 חודשים אמור לעבור בשבוע הבא בדיקת BERA לספים הן במוליכות האור והן במוליכות העצם ... והוא אמור לקבל תרופת ההרגעה TRICLONAM כדי לעבור בדיקה זו .. רופא הילדים חתם לי שאפשר שיקבל את התרופה הזו ..אבל אמר במפורש " אני חותם לך עם יד על הלב" .. האם יש איזשהו סיכון מלקבל תרופה זו? אגב יש רושם שהשמיעה אצלו בסדר .. אז אפשר לוותר על בדיקה זו?

שלום סברינה התרופה נמצאת בשימוש ממושך מאד ובטוחה למדי. כיום קיימות גם אלטרנטיבות אחרות. הבחירה נעשית על הצוות שמבצע את הבדיקות לגבי הצורך בביצוע הבדיקה לא אוכל לענות לך כוון שלאני לא יודע מה הרקע לבדיקה. זאת הבדיקה היחידה שנותנת ספי שמיעה אמיתיים ללא צורך בשיתוף פעולה של הנבדק ולכן פופולרית בתינוקות. ניתן לבצע בדיקת שמיעה רגילה אך הדיוק שלה פחות מיטבי. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים