בן שנה הפרשות מהאזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/06/2013 | 09:31 | מאת: שני

שלום. תינוק בן שנה עם הפרשות רבות מהאוזן מספר פעמיים. פעמיים טופל באנטיביוטיקה. הפעם האחרונה הייתה לפני שבועיים עם חום וטופל עם מי חמצן וטיפות. הפעם הנוכחית זה כבר שבוע ללא חום ומתנהג כרגיל - מטופל עם מי חמצן וטיפות (סילוקסן). מה ניתן לעשות? הוא מצונן האם יש קשר ישיר לנזלת? תודה

שלום שני יש קשר לנזלת . הזיהום באוזן מתחיל בד"כ מהאף. כעת תשלמי את הטיפול שמומלץ. רצוי לבצע בדיקה אצל רופא אאג כשבועיים לאחר הטיפול בכדע לוודא האם עור התוף נרפא או שיש נקב בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים