שקד שלישי + מים באוזניים ואכילת קרח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/06/2013 | 12:22 | מאת: סנונית

שלום לבתי בת השנתיים ו- 8 חודשים יש שקד שלישי ומים באוזניים , וזה בעיקר מורגש בשינה , בנשימות מהפה ונחירות . ויש לה שיעולים חנוקים (בדיקת שמיעה עדיין לא נעשתה). שאלתי היא אם אפשר לאכול קרטיבים שזה קרח במצב בו היא נמצאת, האם זה לא יכול להחמיר את המצב ? שמתי לב כאשר היא שותה שתייה קרה , לאחר מכן השיעול מתגבר . כאשר אני בעצמי שותה קר בהתקררות , זה רק מחמיר לי את המצב תודה

שתייה קרה אינה אמורה לתרום לשיעול . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים