אדנואידים בגיל 3

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/06/2013 | 08:15 | מאת: איריס

שלום. הבן שלי בן 3 שנים ושמונה חודשים. יש לו אדנואידים מוגדלים ועקב כך פה פתוח אף סתום נוזלים באוזניים כבר הרבה זמן. למעשה היה לו עיכוב בהתפתחות בדיבור מההתחלה כך שאנו חושבים שאולי יש לו את הבעיה כבר המון זמן. הסנטר שלו נראה לי מעט אחורי האם יתכן שכבר כעת יש השפעה על מבנה הפנים? קראתי שזה יכול להשפיע על מבנה הלסתות. כמו כן אם נטפל בקרוב האם המצב הפיך? כלומר אם כבר השפיע על מבנה הלסת האם זה יכול להשתנות? תודה איריס

שלום איריס בד"כ טיפול ניתוח בגיל זה יכול לתקן את נושא הסימטריות של צמיחת הלסתות בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים