דלקות אזניים- תשובה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/06/2013 | 22:01 | מאת: סיון

שלום, בתי בת החמש סובלת מדלקות אזניים קבועות, ללא חום. עברה ניתוח כפתורים ולאחר מספר ימים הם יצאו יחד עם דלקת. רופא אא"ג טוען שהיא כבר גדולה לניתוח כפתורים. בדיקת שמיעה הראתה ירידה בשמיעה. במשך שנתיים טיפלתי בה בדיקור סיני שעזר רבות כל עוד תיחזקתי אבל ברגע שהפסקתי חזרה הדלקת. למעשה, היא חיה עם דלקות אזניים. אני בלחץ נוראי, לא ישנה בלילות מחשש לפגיעה בלתי הפיכה בשמיעה. האם יש לי סיבה לפחד? מה עליי לעשות?

שלום סיון נזק ארוך טווח לא סביר. ניתן לשקול טיפול אנטיביוטי או לחלופין ניתוח כפתורים וכריתה של האדנואיד בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים