נזלת קבועה אצל ילדה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/06/2013 | 21:43 | מאת: אני

שלום רב אני כבר ממש מיואשת, קשה לי להאמין שיש אפשרות לטפל בבעיה של הבת שלי. היא בת 11 שנים והחל מגיל שנה סובלת מנזלת כרונית. ביקרתי אצל המון רופאי אאג ונתתי לה המון תרופות כולל סטרואידים שונים ותרופות נגד אלרגיות מכל הסוגים ושום דבר לא עזר. כבר עשר שנים ברציפות יש לה נזלת, אני ממש מרחמת עליה ולא יודעת מה לעשות. עכשיו היא בשלב שבו זה מפריע לה מאוד. כל הזמן הולכת עם טישו ביד ובתיק. הנזלת לא מושפעת משום דבר (מזג אוויר, רגישות כלשהי, מאכלים, תרופות). אין לה כאבים. פשוט נזלת שקופה בלי הפסקה. מה אפשר לעשות?! יש לך אולי איזה רעיון? משהו לבקש מהרופא? אני ממש אובדת עצות. תודה.

שלום ברור אלרגי וטיפול בתרסיס סטירואידלי אםי. Cדיקת FO של האף יכולה להוסיף בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים