פשלה של רופא

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/06/2013 | 20:19 | מאת: ירדנה

תוצאת הנתוח שלא הייה אמור לגעת באוזן,לפי פרצוף הרופא ניתן להבין ששעשה את הגרוע , עברו שנים ,השאלה האם אוזן שהייתה שומעת וכפי שפרו' אחר אמר שההתה פשלה, אפילו מכשיר אינה קולטת , השאלה עברו שנים עולם הרפואה גם בשטח זה התקדם , האם יש אפשרות שוב לעבור נתוח ולהביא את האוזן שתקלוט לפחות מכשיר שמיעה או שייה נס ויחזירו את השמיעה . שאלה שניה באוזן בבהשמאלית יש מכשיר ,ולאחרונה העבירו מאנלוגי לדיגיטלי, לא נותן תוצאות טובות למרות שנדרש מהקליניקאית להוציא את כל התוכנות ..אחת הפריעה לתוכנה שניה . בכל זאת כמעט חודשיים מאז שנרכש מכשיר חדש , ונעשה הכל לא להרכיב את הישן ,וזה כדי להתרגל ,לא מתרגלים , לא נוח .רחוק מלתת את התוצאה האופטימלית זה לא מתקרב לזה .מה עושים האם היבואן רצה פה להרויח על חשבון הזקוק למכשיר טוב , גם כך הדיגיטלי עלה די הרבה מה אתה מציע תודה

אין לי מספיק נתונים בכדי לתת לך עצה. עליך לפנות לרופא אאג עם תוצאות בדיקת שמיעה עדכנית לצורך יעוץ דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים