דלקות ריאה חוזרות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/06/2013 | 14:23 | מאת: לאה

ילד בן 3 וחצי .דלקות ריאה חוזרות ,במשך שנה 3 פעמים .עבר ברונכוסקופיה שבמהלכה בצעו בדיקת שינה .הרבה אפנאות ומוריד so2 ל 80% .נמצאו שקדים מוגדלים ,הוצע ניתוח .האם הסיבה לדלקות ריאה זו האפנאות ?האם דחוף לבצע כריתת שקדים ?

שלום לאה 1. דלקות ריאה חוזרות אינם נגרמות מדום נשימה בשינה או שקדים מוגדלים 2. במידה ויש אפנאות מרובות הניתוח מומלץ בהחלט בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים